Efteling

Efteling

De schoolreis naar de Efteling?

Daar zeggen alle leerlingen jaaaa tegen! Verblijd je favoriete Sprookjesbosbewoners met een bezoekje, schommel hoger dan hoog in schipschommel ´de Halve Maen` en gil het uit als je met de klas door de loopings van de Python raast. Wordt natter dan nat in de Piraña en geniet samen met je klas van een verrassende Wereld vol Wonderen… Samen verbazen en verwonderen, schrikken, lachen, gillen, gieren, brullen.

De Efteling is een Wereld vol Wonderen...
In de Efteling gaat een Wereld vol Wonderen voor je open. In het Sprookjesbos bewonder je Doornroosje, die slaapt in haar kasteel, je ziet Klein Duimpje de zevenmijlslaarzen van de Reus los knopen en je luistert hoeRepelsteeltje danst en zingt in zijn huisje. In Droomvlucht droom je jeeigen droom, koning Oberon zwaait er de scepter. In Carnaval Festival val je om van het lachen en in Fata Morgana bewonder je de buikdanseressen diedansen voor de sultan en geniet je van de oosterse markten
uit de sprookjesvan duizend-en-één-nacht.

Spanning en sensatie!
Maar de Efteling siddert ook van spanning. De ‘echte’ durfals maken de vlucht van hun leven in de bloedstollende, donkere achtbaan ‘Vogel Rok’. Wie van nog meer sensatie houdt, krijgt kippevel tijdens een supersnellerit in de Python, de achtbaan met de adembenemende loopings en de dubbelekurkentrekker. In Villa Volta raak je elk gevoel voor richting kwijt en ook de wildwaterbaan Piranha is een avontuur op zich! En vergeet vooral niet de nieuwste attractie De Vliegende Hollander te bezoeken. In deze sensationele Efteling-attractie komt de vloek tot leven. Stap aan boord en vaar mee, maar kijk uit! Ontsnap aan de vloek van het spookschip.

Foto's


Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• toegangsbewijs
Meer informatie
• de Efteling is geopend van vrijdag 21 maart t/m zondag 26 oktober 2008, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 30
Informatie
Efteling
Locatie:
Efteling

Reiscode
TRP3076

Meer info
088 - 4055 300