Home » Eendaags touringcarverhuur

Eendaags touringcarverhuur

Buiten de individuele dagtochten die gedurende het hele jaar worden georganiseerd en de dagtochten voor groepen, kunnen wij natuurlijk op ieder denkbaar vlak een vervoerswens invullen. Of het nu gaat om een personeelsuitstapje van en naar een locatie in Amsterdam of een gehele dag bedrijven bezoeken ergens in de randstad, alles kan worden geregeld. Tal van particulieren, bedrijven en verenigingen maken al jarenlang gebruik van onze diensten.

De Touringcar
Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van comfortabele luxe touringcars en bussen, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ons grote en moderne wagenpark bestaat uit touringcars en bussen die variëren in grootte van 19, 34, 44, 49, 53, 55, 62 tot 80 zitplaatsen. Het gaat hierbij om mini-bussen, midi-bussen, luxe touringcars, VIP-bussen, fiets-bussen en dubbeldekkers. Alle voertuigen met uitzondering van de mini bussen zijn minimaal voorzien van airconditioning, toilet, minibar, koelkast en DVD speler. Bij de uitvoer van uw opdracht kunt u kiezen uit diverse stoelopstellingen: Tourist Class, Comfort Class, Royal Class, Top Class en VIP Class.

De chauffeur
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit. Onze chauffeurs worden dan ook met zorg uitgekozen en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen (denk hierbij o.a. aan; hartreanimatie en slipcursus) zodat u niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met uw groep op pad kunt en die service krijgt die u van ons gewend bent.

Certificeringen en veiligheid
KRAS Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van branchorganisaties Altrovia en KNV Busvervoer. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Catering
Bent u lang onderweg, heeft u geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchtasje, frisdranken, alcoholische versnaperingen, etc. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de catering zo luxe maken als u wilt. Voor meer informatie klik hier.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met KRAS Touringcars, telefoonnummer 073-599 9599. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.
Afbeeldingen
Krasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS Touringcars