Home » Meerdaags touringcarverhuur

Meerdaags touringcarverhuur

KRAS Touringcars is absoluut dé specialist op het gebied meerdaags vervoer, met name naar het buitenland. Al meer dan 90 jaar staan wij bekend om onze kennis en kunde in het buitenland! Wij rijden naar alle Europese landen en ver daarbuiten.

Chauffeurs
Onze chauffeurs voeren vele reizen uit voor gerenommeerde touroperators uit binnen- en buitenland. Bestemmingen variëren van Barcelona tot de Noordkaap, van St. Petersburg tot Lissabon. Met andere woorden: een berg ervaring waarmee u gegarandeerd bent van een fantastische reis.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit. Onze chauffeurs worden dan ook met zorg uitgekozen en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen (denk hierbij o.a. aan; hartreanimatie en slipcursus) zodat u niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met uw groep op pad kunt en die service krijgt die u van ons gewend bent.

De Touringcar
Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van comfortabele luxe touringcars en bussen, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ons grote en moderne wagenpark bestaat uit touringcars en bussen die variëren in grootte van 19, 34, 44, 49, 53, 55, 62 tot 80 zitplaatsen. Het gaat hierbij om mini-bussen, midi-bussen, luxe touringcars, VIP-bussen, fiets-bussen en dubbeldekkers. Alle voertuigen met uitzondering van de mini bussen zijn minimaal voorzien van airconditioning, toilet, minibar, koelkast en DVD speler. Bij de uitvoer van uw opdracht kunt u kiezen uit diverse stoelopstellingen: Tourist Class, Comfort Class, Royal Class, Top Class en VIP Class.

• Tourist Class: verstelbaar tot 30°, stoelafstand: 75 cm
• Comfort Class: verstelbaar tot 35°, stoelafstand 85 cm
• Royal Class: verstelbaar tot 41°, stoelafstand 90 cm
• Top Class: verstelbaar tot 48°, stoelafstand 94 cm

Bagage
Indien u zoveel bagage bij heeft dat deze niet in de laadruimte van de touringcar past zijn er verschillende oplossingen. De touringcar kan worden voorzien van skibak of aanhangwagen. Zowel de skibak als de aanhangwagen kan gevuld worden met wintersportbenodigdheden of extra bagage. Op deze manier reist de bagage altijd met u mee.

Certificeringen en veiligheid
KRAS Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van branchorganisaties Altrovia en KNV Busvervoer. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Catering
Bent u lang onderweg, heeft u geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchtasje, frisdranken, alcoholische versnaperingen, etcetera. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de catering zo luxe maken als u wilt. Voor meer informatie klik hier.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met KRAS Touringcars, telefoonnummer 073-599 9599. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.
Afbeeldingen
krasbus / kras touringcarskrasbus / kras touringcarskrasbus / kras touringcarskrasbus / kras touringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS Touringcars