Home » Bedrijf- en crewvervoer

Bedrijf- en crewvervoer

KRAS Touringcars verzorgt voor u ook het vervoer van personeelsleden. Al meer dan 80 jaar hebben wij ervaring met bedrijfs- en crewvervoer.

Bedrijfsvervoer
Met KRAS Touringcars kiest u voor continuïteit in kwaliteit voor de uitvoering van uw bedrijfsvervoer. Door de beschikbaarheid van een groot wagenpark en ervaren chauffeurs bieden wij u de zekerheid van voldoende mensen en middelen. KRAS Touringcars levert maatwerk. Uw wensen en behoeften op het gebied van personeelsvervoer vertalen wij naar een concreet vervoersconcept. KRAS Touringcars verzorgt het bedrijfsvervoer voor verschillende bedrijven en instanties.

Crewvervoer
Heeft u een organisatie waarbij uw personeelsleden door het hele land reizen? KRAS Touringcars kan zonder probleem het vervoer van de crew organiseren. Denk hierbij aan artiesten die in elke hoek van het land optreden of een zangkoor dat elke dag vele kilometers moet rijden. Naar volle tevredenheid verzorgen wij voor diverse organisaties dagelijks het crewvervoer.

Regie
Naast het vervoer zelf kan KRAS Touringcars ook de regie over het personeelsvervoer van een bedrijf voeren. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen de gehele planning en logistiek van uw personeelsvervoer uit handen nemen.

Certificeringen en veiligheid
KRAS Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van branchorganisaties Altrovia en KNV Busvervoer. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met KRAS Touringcars, telefoonnummer 088-4055300. Via onderstaand contactformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.
Afbeeldingen
Krasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS Touringcars