Home » Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Voor touringcarverhuur of busverhuur van minder validen of passagiers die aan een rolstoel gebonden zijn kunnen wij ook rolstoelbusjes of één rolstoeltouringcar verzorgen. Afhankelijk van uw wensen kan de rolstoelbus een aparte Mercedes Sprinter met een paar rolstoelplaatsen zijn, zodat de overige deelnemers in een gewone bus kunnen plaatsnemen of één rolstoeltouringcar, waar zowel validen- als minder validen reizigers gezamenlijk in plaatsnemen voor hun zo gewaardeerde dag- of middagreisje. Moderne voorzieningen en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat ook voor hen het uitstapje een groot feest wordt.

Certificeringen en veiligheid
KRAS Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van branchorganisaties Altrovia en KNV Busvervoer. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met KRAS Touringcars, telefoonnummer 073-599 9599. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.
Afbeeldingen
Krasbus / KRAS Touringcars / rosltoelbusKrasbus / KRAS Touringcars / rosltoelbusKrasbus / KRAS Touringcars / rosltoelbusKrasbus / KRAS Touringcars / rosltoelbus