Drievliet

Drievliet

Dagje Drievliet is het gezelligste dagje uit voor de hele school. De leerlingen zullen al snel bezit nemen van het hele park en beginnen met de drie spetterende waterglijbanen Wave Racer, Water Snake en Free Fall, vanaf een 15 meter hoge toren suist men in een boot naar beneden. De Lunatic, een waanzinnige thrill-flight door de ruimte, behoort ook tot de mogelijkheden of de spectaculaire Space Loop en ervaar de middelpunt vliegende kracht.

4 Achtbanen
Maar liefst 4 achtbanen biedt Familiepark Drievliet voor de ultieme sensatie. Zoals de achtbaan de Kopermijn voor een snelle rit met scherpe bochten. Ervaar een doldwaze rit in de Twixrix, een sensationele familieachtbaan. En een rit in de Xtreme maak je niet zomaar; vooruit, achteruit of opzij, voor de ultieme kick zit je niet achter elkaar, maar rug aan rug.

In de splinternieuwe ‘Dynamite Express’ herleven uw leerlingen
spannende tijden van mijnwerkers in het Wilde Westen. Het speciale veiligheidssysteem maakt het mogelijk dat avonturiers van 1 meter ook een rit kunnen maken door de mijn.

Voor de kleinsten in het gezelschap is een ritje op een echte tractor in de Old McDonald tractorbaan of meedraaien op een koe of varken in de kakelcarrousel al een belevenis op zich. Klimmen, klauteren en glijden in het Piratendorp maakt zeker de piraat in ze los.

Overzichtelijk
Drievliet is een veilige en dagvullende attractie en is bijzonder
overzichtelijk. U kunt altijd gratis gebruik maken van de picknickplaatsen, met naamsverdeling van de school. Deze plaatsen dienen wel gereserveerd te worden, want op is op.

Foto's


Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• toegangsbewijs
Meer informatie
• familiepark Drievliet is geopend vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur of 18.00 uur
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 30
Informatie
Drievliet
Locatie:
Drievliet

Reiscode
TRP3096

Meer info
088 - 4055 300