Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Een reis om de wereld in één dag!
Burgers’ Zoo in Arnhem is een nieuw type dierentuin. Dieren zitten niet zomaar in verblijven, maar maken deel uit van een groter geheel: een ecosysteem. Een reis met uw gezelschap door de Bush, Desert, Safari en Ocean is een belevenis voor jong en oud!

In Burgers’ Zoo gaat u zelf op ontdekkingsreis in een overdekt tropisch regenwoud, waar zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën zo vrij mogelijk leven temidden van duizenden exotische planten (Burgers’ Bush). Uw avontuurlijke tocht voert u door de levende rotswoestijn van Arizona en het noorden van Mexico (Burgers’ Desert). En als u van deze indrukken bent bekomen, wacht u een tropisch koraalrif van acht miljoen liter water waar u felgekleurde koraalvissen, levende koralen en verschillende haaien- en roggensoorten aantreft (Burgers’ Ocean).

Burgers’ Zoo biedt u bovendien een uitgestrekte Oost-Afrikaanse savanne, waar zebra’s, giraffen, neushoorns en verschillende antilopensoorten leven (Burgers’ Safari). Verderop ontdekt u leeuwen en jachtluipaarden. Maar er is meer! In Arnhem leven bijvoorbeeld ook olifanten, panters, (roof)vogelsoorten, chimpansees, gorilla’s en orang-oetans (Burgers’ Dierenpark). De kinderen kunnen zich tenslotte uitleven in een moderne speeltuin met aparte gedeeltes voor de allerkleinste bezoekers
(Burgers’ Avonturenland).

Foto's


Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• toegangsbewijs
Meer informatie
• Burgers’ Zoo is elke dag van het jaar geopend en u bent welkom vanaf 9.00 uur
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 30
Informatie
Burgers' Zoo
Locatie:
Burgers' Zoo

Reiscode
TRP3081

Meer info
088 - 4055 300