Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren

Familiepretpark Koningin Juliana Toren, gelegen in groenrijk Apeldoorn, is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke pretpark van Nederland. In het park kunnen kinderen tot 12 jaar de hele dag spelen, klimmen en klauteren in meer dan 50 attracties. Het leukste en voordeligste dagje uit!

Attracties
Een kleine greep uit de vele attracties, een spannende rit in de achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het reuzenrad en een tocht in de dinotour langs levensechte dinosaurussen. Natuurlijk heerlijk spelen, springen, klimmen, glijden en klauteren in de kleurrijke veilige speeltuin. Na omgetoverd te zijn tot piepkleine muisjes beleven jong en oud een vrolijke voorstelling in de Magic Music Mouse show. In de sfeer van piraten, de zee en de pruttelende bootjes is een tocht met Jul’s Piratenschip Moby Dick een echte aanrader. Jul’s tollende hoed biedt de wat oudere kinderen veel tol en draai plezier. Zes Mexicaanse hoeden gaan op en neer, heen en weer, omhoog en omlaag in Mexicaans sferen.

Voor de allerkleinsten
Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Maak een tocht langs de kabouters in kabouterwonderland, rij op je eigen paard over de paardenbaan, neem de eerste rijlessen in de minibotsauto’s en vlieg mee in de jumbodans.

Picknickbos
In het picknickbos staan voor scholen een groot aantal picknickbanken en boxen waarin de jassen en de tassen
van de kinderen opgeborgen kunnen worden. Het pretpark wordt iedere dag om 10.30 uur geopend door Jul de Torenmuis. Dit doet Jul door samen met één van de bezoekertjes het lint door te knippen. Daarna kunt u doorlopen naar het picknickbos. Daar is het toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Veilig en kindvriendelijk
Familiepretpark Koningin Juliana Toren is overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk. Bovendien is het er schoon. Professionele
medewerkers zorgen er voor dat een dagje in het park plezierig en vooral veilig verloopt. Alle sanitaire voorzieningen zijn vrij toegankelijk. Voor de begeleiders staat er in het restaurant de hele dag een verse kop koffie of thee klaar. Vergeet niet om Jul de Torenmuis een handtekening of een knuffel te vragen.

Foto's


Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• toegangsbewijs
Meer informatie
De Koningin Juliana Toren is in 2008 van 16 maart t/m 26 oktober dagelijks geopend.

Vanaf 16 maart t/m 31 mei
Van 10.00 - 17.00 uur geopend

Vanaf 1 juni t/m 31 augustus
Van 10.00 - 17.30 uur geopend

Vanaf 1 september t/m 26 oktober
Van 10.00 - 17.00 uur geopend
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 30
Informatie
Koningin Juliana Toren
Locatie:
Koningin Juliana Toren

Reiscode
TRP3079

Meer info
088 - 4055 300