Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar

Kernie's Familiepark, plezier voor de hele klas!
Een schoolreisje naar Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar is niet zomaar een schoolreisje. Het betekent grenzeloos, zorgeloos en compleet genieten voor de hele klas en de juffen en meesters. Het park heeft meer dan 40 schitterende en veilige attracties waaronder draaiende 'teacups', een reuzenrad, trampolines, botsboten, een piratenschip, een wildwaterbaan, een zweefmolen, een achtbaan en nog véél meer! Kernie's Familienpark is bij uitstek geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool.

Wunderland Kalkar bevindt zich net over de grens bij Arnhem/Nijmegen in Duitsland. Het bijzondere aan het park is dat alle attracties, frietjes, ijs, frisdrank, koffie en thee bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Zelfs het parkeren is bij ons gratis! Een schoolreisje naar Kernie's Familiepark is dus niet alleen heel erg leuk, maar ook voordelig.

Bob de Bouwer Show
Dagelijks is er een wervelende show met Bob de Bouwer, Wendy en alle andere helden uit de populaire TV-serie. En natuurlijk is er gelegenheid om met de hele klas met Bob en Wendy op de foto te gaan!

Overdekte pret
In Kernie's Jungle Town onder de koeltoren, kunnen de kinderen in een nagebouwd junglelandschap ook bij slecht weer de hele dag overdekt ravotten. In het 'Brüter Museum' is een leerzame expositie over de voormalige, nooit in werking gestelde kerncentrale. Hier wordt op een voor kinderen begrijpelijke en speelse wijze de werking van atoom tot stroom, energie en alternatieve energiebronnen uitgelegd. Ook vanwege dit educatieve aspect is Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar zeer geschikt voor schoolreisjes.

Foto's


Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• toegangsbewijs
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 30
Informatie
Wunderland Kalkar
Locatie:
Wunderland Kalkar

Reiscode
TRP3161

Meer info
088 - 4055 300