Giga Konijnenhol

Giga Konijnenhol

Bultje en Bibi, de superknuffelkonijnen, nodigen alle kinderen uit om in hun reusachtige en overdekte Giga Konijnenhol te komen spelen. Dit schoolreisje biedt namelijk giga veel avontuur!

Het Giga Konijnenhol is een 2 verdiepingen tellend gebouw, dat net als een écht konijnenhol half in de grond gelegen is. Binnen is het helemaal thematisch en sfeervol aangekleed: de kinderen bevinden zich echt in de wereld van Bultje en Bibi! Beneden kunnen de kinderen kleuren en tekenen en tafelvoetballen. Via de tijdmachine komen de kinderen op de spectaculaire bovenverdieping. Hier kunnen ze naar hartelust klimmen en klauteren. In de touwbruggen, klimnetten, glijbanen, springkussen, ballenbak, klimmuur en stoere UFO is het een waar avontuur. De beide verdiepingen worden verbonden door een heus theater met licht en geluid. In het theater kunnen de kinderen aan het einde van de ochtend genieten van een spetterende, lachwekkende en muzikale theatershow met Bultje of Bibi in de hoofdrol. De school krijgt vooraf een schoolreispakket met daarin een cd gekregen, dus ze kennen de liedjes al. En is het mooi weer, dan nog heerlijk met z’n allen even naar die enorm grote buitenspeeltuin, het Giga Konijnenveld!

Tijdens het schoolreisje is er volop ranja voor alle kinderen. Begeleiders krijgen koffie/thee. Na de theatershow is het voor iedereen smullen geblazen met de frietjes, 3 minisnacks en mayonaise. Met een verfrissend ijsje stapt iedereen na een dag veel plezier weer in de bus.

Foto's


Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• toegangsbewijs
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 30
Informatie
Giga Konijnenhol
Locatie:
Giga Konijnenhol

Reiscode
TRP5695

Meer info
088 - 4055 300