Home » Eendaags touringcarverhuur

Eendaags touringcarverhuur

Touringcar huren voor 1 dag
U bent op zoek naar een bus of luxe touringcar voor het vervoeren van uw groep voor een dagtrip? Wij bieden het vervoer dat het beste bij uw wensen past. Of het nu gaat om een personeelsuitstapje, schoolreis, een gezellig dagje uit of een gehele dag bedrijven bezoeken kriskras door Nederland. Wij bieden u altijd een passende vervoersoplossing binnen elk budget.

Touringcars en bussen
Bij de uitvoering van uw opdracht maken wij gebruik van ons eigen moderne wagenpark welke voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Onze bussen en luxe touringcars variëren in grootte van 19 tot en met 88 zitplaatsen. Wij kunnen u van dienst zijn met mini-bussen, midi-bussen, luxe touringcars, VIP-bussen, fiets-bussen en dubbeldekkers. Onze voertuigen zijn minimaal voorzien van airconditioning, tv, dvd, toilet, koelkast en minibar. Op aanvraag beschikken wij ook over touringcars met USB aansluitingen en WiFi.

De chauffeur
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit. Onze chauffeurs hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen zodat u niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met uw groep op pad kunt en die service krijgt die u van ons gewend bent.

Catering
Bent u lang onderweg, is er geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchpakket, frisdranken of alcoholische dranken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passend voorstel aanbieden.
Afbeeldingen
Krasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS Touringcars