Home » Fietsbus verhuur

Fietsbus verhuur

Dat u het liefst uw eigen fiets meeneemt naar uw bestemming vinden wij bij Kras Touringcars vanzelfsprekend. Dat gaat uitstekend met onze touringcars die voorzien zijn van een fietsaanhangwagen. Onze fietsbussen rijden naar vele bestemmingen in binnen- en buitenland.

Chauffeurs en fietsbussen
De 15 luchtgeveerde fietsaanhangwagens van Kras Touringcars zijn alle voorzien van stevige fietsenrekken. Uw fiets staat goed gezekerd zodat deze tijdens de reis niet kan beschadigen. Heeft u een slappe band, geen probleem, alle fietsaanhangwagens zijn uitgerust met een luchtcompressor. Als een van de weinige bedrijven in de Benelux kan Kras Touringcars zelfs uw elektrische fiets probleemloos vervoeren.

De fietsaanhangers bieden plaats aan maximaal 42 fietsen. De bijbehorende touringcars beschikken over minimaal 34 en maximaal 49 zitplaatsen.

De fietsbussen worden bestuurd door gediplomeerde chauffeurs met verstand van zaken. De chauffeurs zijn behulpzaam en veelal technisch onderlegd. De ervaren chauffeur brengt u naar de mooiste plekjes in binnen- en buitenland.

Certificeringen en veiligheid
Kras Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van branchorganisaties Altrovia en KNV Busvervoer. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Catering
Bent u lang onderweg, is er geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchpakket, frisdranken of alcoholische dranken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passend voorstel aanbieden.
Afbeeldingen
Fietsbus / Krasbus / KRAS TouringcarsFietsbus / Krasbus / KRAS TouringcarsFietsbus / Krasbus / KRAS TouringcarsFietsbus / Krasbus / KRAS TouringcarsFietsbus / Krasbus / KRAS Touringcars