Home » Groepsvervoer

Groepsvervoer

KRAS Touringcars is specialist op het gebied van groepsvervoer voor scholieren. Dagelijks vervoer onze bussen vele scholieren van en naar school, zwembad of gymlokatie.

Scholierenvervoer
Of het nu zwem- gym- of het dagelijks vervoer van leerlingen van huis naar school en terug betreft, bij KRAS Touringcars zjn bovengenoemde diensten in goede handen. Kras Touringcars staat garant voor zorgvuldig toegespitst scholierenvervoer. Wij leveren een uitstekende kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs.

Chauffeurs en touringcars
Het vervoer wordt verzorgd door goed opgeleid personeel. Onze medewerkers zijn bekend met de doelgroep en in staat op een adequate manier met hen om te gaan en in te spelen op specifieke situaties. Op verzoek van de opdrachtgever kan dit vervoer uitgevoerd worden onder begeleiding van speciaal opgeleide busbegeleiders. Bij de uitvoering van groepsveroer wordt gebruik gemaakt van touringcars die voorzien zijn van de door de klant gestelde eisen.

Certificeringen en veiligheid
KRAS Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van de brancheorganisaties KNV Busvervoer en Altrovia. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met KRAS Touringcars, telefoonnummer 073-599 9599. Via onderstaand contactformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.
Afbeeldingen
GroepsvervoerKRAS TouringcarsKRAS TouringcarsKRAS Touringcars