Home » Internationale pendels

Internationale pendels

Al vele jaren verzorgt KRAS Touringcars pendelvervoer naar vele zomer- en winterbestemmingen. Wie snel en comfortabel naar de zon of sneeuw wil, kiest voor de luxe touringcar.

Chauffeurs en touringcars
Onze luxe touringcars zorgen voor een comfortabele reis naar uw vakantiebestemming. Op deze lange ritten rijden wij altijd met twee ervaren gediplomeerde chauffeurs, volgend de Europese rijtijdenwet zodat wij u een veilige reis kunnen bieden. Voor internationale pendeldiensten wordt altijd gebruik gemaakt van touringcars die minimaal voorzien zijn van airconditioning, toilet, koffieapparaat, koelkast en DVD- of videospeler. Bij de uitvoer van internationale pendeldiensten kunt u kiezen uit diverse stoelopstellingen:

• Tourist Class: verstelbaar tot 30°, stoelafstand: 75 cm
• Comfort Class: verstelbaar tot 35°, stoelafstand 85 cm
• Royal Class: verstelbaar tot 41°, stoelafstand 90 cm
• Top Class: verstelbaar tot 48°, stoelafstand 94 cm

Bagage
Indien u zoveel bagage bij heeft dat deze niet in de laadruimte van de touringcar past zijn er verschillende oplossingen. De touringcar kan worden voorzien van skibak of aanhangwagen. Zowel de skibak als de aanhangwagen kan gevuld worden met wintersportbenodigdheden of extra bagage. Op deze manier reist de bagage altijd met u mee.

Certificeringen en veiligheid
KRAS Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van branchorganisaties Altrovia en KNV Busvervoer. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Catering
Bent u lang onderweg, is er geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. U kunt dan denken aan koffie en thee, koek, zoutjes, een ontbijt- of lunchpakket, frisdranken of alcoholische dranken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passend voorstel aanbieden.
Afbeeldingen
Kras bus / Kras TouringcarsKrasbus / KRAS Touringcars / pendelbusKrasbus / KRAS Touringcars / pendelbusKrasbus / KRAS Touringcars / pendelbus