Home » VIP vervoer

VIP vervoer

Een juweel voor het oog en een zee aan beenruimte. Wanneer comfort en luxe hoog in het vaandel staan hebben wij de oplossing voor u. De Top Class touringcar biedt plaats aan maximaal 42 personen waardoor de stoelen in een ruimere opstelling staan met een onderlinge afstand van maar liefst 91 cm. Natuurlijk zijn de stoelen van een uitmuntende kwaliteit en zijdelings verstelbaar. En wat dacht u van een handige USB-oplader voor uw telefoon of tablet? De modernste techniek op het gebied van airconditioning is toegepast. Een geraffineerd lichtconcept en een compleet ingerichte keuken met een professioneel koffiezetapparaat maken het aanbod compleet. Bovendien bieden wij u in deze touringcar een gratis entertainment systeem, waarbij u bijvoorbeeld dagelijks de krant kunt lezen op uw eigen tablet of smartphone.

Klik hier voor een overzicht van alle voorzieningen in deze superdeluxe touringcar.

Catering en hostesservice
Niet alleen het vervoer, maar ook de catering aan boord, de hostessservice en eventuele andere arrangementen kunnen door ons verzorgd worden. Ook op het gebied van arrangementen, zoals gidsen, theatervoorstellingen, e.d. kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Eén aanspreekpunt
U hebt gedurende het gehele VIP project één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van VIP vervoer. Ze zijn in staat om uw VIP aanvraag snel en accuraat om te zetten in een passend voorstel.

Voor wie?
De VIP touringcars zijn voor iedere persoon, bedrijf, vereniging of instelling te huur. De VIP touringcars zijn uitermate geschikt voor:

• groepen die net iets meer luxe willen tijdens hun reis
• vergaderingen onderweg naar uw bestemming (geen verloren tijd)
• lekker relaxed aankomen op uw bestemming
• vervoer van zakelijke relaties
• alle overige vervoer (denk bijvoorbeeld aan het ophalen van uw klanten)

Reis veilig, kies KRAS!
KRAS Touringcars beschikt over het jongste wagenpark van touringcars en bussen in Nederland.
Wij zijn wij ISO-9001 gecertificeerd, hebben een convenant met IL&T en zijn lid van brancheorganisaties Altrovia en KNV Busvervoer. Mede hierdoor bieden wij niet alleen kwalitatief hoogstaand vervoer maar ook veiligheid!

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met KRAS Touringcars, telefoonnummer 073-599 9599. Via onderstaand offerteformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.
Afbeeldingen
KRASbus / KRAS Touringcars / Top Class / VIP vervoerKRASbus / KRAS Touringcars / Top Class / VIP vervoerKRASbus / KRAS Touringcars / Top Class / VIP vervoerKRASbus / KRAS Touringcars / Top Class / VIP vervoerKRASbus / KRAS Touringcars / Top Class / VIP vervoer