Home » Evenementenvervoer

Evenementenvervoer

Het opzetten en regelen van grootschalig congres- en evenementenvervoer is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen zonder meer het vervoer voor 25.000 passagiers voor u organiseren. Wij zijn altijd bereid om samen met u naar de beste oplossing te zoeken en kunnen hierbij terugvallen op meer dan 85 jaar ervaring in het organiseren van grootschalig vervoer.

Netwerk en wagenpark
Wanneer de genodigden uit diverse hoeken van het land komen, kan het lastig zijn om het vervoer te regelen. KRAS Touringcars beschikt over een groot modern wagenpark en heeft de beschikking over een zeer uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Dit draagt bij aan een landelijke en internationale dekking. Wij kunnen u elke vorm van evenementen- en congresvervoer aanbieden; zowel nationaal als internationaal.

Voortraject
Het organiseren van een evenement, congres, jubileum, promotie of presentatie is een vak apart. Om op te vallen, uit te blinken én een blijvende indruk te maken op de genodigden is het van cruciaal belang dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Gedurende het voortraject kunnen wij u adviseren in zaken als: kosten, catering, parkeren, OV-aansluitingen, opstapplaatsen, routes en reistijden. KRAS Touringcars bedenkt zelfs oplossingen voor eventuele files, rolstoelgebruikers, instapbewijzen, slechte parkeervoorzieningen enz. KRAS Touringcars houdt overal rekening mee. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Eén aanspreekpunt
Gedurende het hele project heeft u slechts één aanspreekpunt. Zo zijn wij in staat om uw vervoersaanvraag snel om te zetten in een passend voorstel. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het organiseren van grootschalig vervoer.

De uitvoering
Op de dag van het evenement heeft u als organisator de handen vol aan het evenement zelf. KRAS Touringcars regelt de totale vervoerservice met zorgvuldige voorbereidingen, een strakke organisatie en coördinatie ter plaatse.

Informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met KRAS Touringcars, telefoonnummer 073-599 9599. Via onderstaand contactformulier kunt u direct online een offerte aanvragen.
Afbeeldingen
Krasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKRASbus / KRAS Touringcars / evenementenvervoerKRASbus / KRAS Touringcars / evenementenvervoerKRASbus / KRAS Touringcars / evenementenvervoerKRAS Touringcars - KRAS Bus - KRAS Bus Verhuur - KRAS TouringcarverhuurKRASbus / KRAS Touringcars / evenementenvervoer