Home » Touringcar huren

Touringcar huren

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Bus en touringcarverhuur
Bij Kras Touringcars huurt u altijd een bus of touringcar die past bij uw wensen. Of het nu gaat om een dagtrip of meerdaagse reis, wij bieden u het vervoer dat het beste bij u past. Tal van particulieren, bedrijven en verenigingen maken al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van onze diensten.

Touringcars en bussen
Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van comfortabele luxe touringcars en bussen, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Het grote en moderne wagenpark bestaat uit touringcars en bussen die variëren in grootte van 19 tot en met 88 zitplaatsen. Het gaat hierbij om mini-bussen, midi-bussen, luxe touringcars, VIP-bussen, fiets-bussen en dubbeldekkers. Vrijwel alle voertuigen zijn minimaal voorzien van airconditioning, toilet, minibar, koelkast en DVD speler. Bij de uitvoer van uw opdracht kunt u kiezen uit diverse stoelopstellingen: Tourist Class, Comfort Class, Royal Class, Top-Class en VIP Class.

De chauffeur
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit. Onze chauffeurs hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen zodat u niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met uw groep op pad kunt en de service krijgt die u van ons gewend bent.

Onderhoud
Om de kwaliteit van onze bussen te waarborgen, beschikken wij over een eigen werkplaats en een team van hoogopgeleide monteurs die er dagelijks voor zorgen dat onze touringcars zowel technisch als visueel tiptop in orde zijn. Wij zorgen dus niet alleen voor comfortabel maar ook voor verantwoord en veilig vervoer.

Afbeeldingen
Krasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS TouringcarsKrasbus / KRAS Touringcars