Dagtocht Londen

Dagtocht Londen

Het kloppende hart van de wereld. Het winkelcentrum van Europa.
Een mens komt oren en ogen te korten wanneer men Londen bezoekt. Zoveel is er te zien, te horen en te beleven. Prachtige parken, zoals Hyde Park, culinair genieten in een van de 1500 restaurants, winkelparadijs Harrods en flaneren over straten als Oxofrt Street, Piccalilly, Bond Street en King's Road met ontelbare winkels.

Een onvergetelijke wereldstad, een heerlijke sfeer en een fantastische herinnering. Daarnaast hebben vele onder ons altijd al eens de beroemde Big Ben of de Tower Bridge van dichtbij willen bekijken. Via Hazeldonk en een korte stop rijden we naar Calais waar we met de touringcar op de trein gaan, die ons naar de Engelse kustplaats Folkestone brengt. Daarna rijden we verder naar het centrum van Londen. U heeft hier van 09.00 tot 19.00 uur de tijd om rond te kijken, alvorens we in Folkestone de trein terug nemen.

LET OP! Deze reizen zijn alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.

Foto's


Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• overtocht per trein van Calais naar Folkestone v.v.
Exclusief
• persoonlijke uitgaven
• fooien
Meer informatie

De overtocht kan zowel per boot als trein. In uw aanvraag kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 20
Informatie
Dagtocht Londen
Reiscode
GRP5596

Meer info
088 - 4055 300