Dagtocht Altastenberg

Altastendorf is een gezellig dorp in het Duitse Sauerland gelegen in de directe omgeving van Winterberg. Met zijn 841 meter hoge “Kahler Asten” is het tevens het meest sneeuwzekere skigebied. Je treft er blauwe, rode en zwarte pistes aan met diverse sleepliften. Sneeuwkanonnen welke bij koud weer toch voor sneeuw kunnen zorgen verhogen de kans dat je skitocht nagenoeg altijd doorgang kan vinden. De langlaufloipes lopen langs diverse dorpjes waardoor deze al langlaufend maar ook lopend te bereiken zijn. Geen zorgen vooraf, want voor ski- en langlaufmateriaal wordt gezorgd. Tegen meerprijs is snowboard materiaal te huur.

Deze dagtocht is een uitstekend alternatief voor het veel bezochte Winterberg. Het grote voordeel van Altastenberg is dat de wachtrijen bij de skilift aanzienlijk minder zijn. De lengte van de pistes zijn nagenoeg gelijk.

Omdat moeder Natuur geen garantie kan geven, doen wij dit wel. Ligt er onvoldoende sneeuw, dan gaat de reis niet door. In overleg prikken we een nieuwe datum. Het besluit tot wel of niet doorgaan wordt daags voor vertrek om 10 uur ’s morgens genomen. Bepalend daarbij zijn de langlaufmogelijkheden (tenzij de groep uitsluitend uit skiërs bestaat). Geen reis betekent voor u ook geen kosten.

LET OP! Deze reis is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.
Arrangementen
Informatie
Winteractief Altastenberg
Meer info
088 - 4055 300