Mooiste bollenroute van Nederland

De mooiste en kleurrijkste bollenroute van Nederland

In de Noordoostpolder vindt u de grootste percelen met bloembollenvelden in Nederland. Met name tulpen in allerlei kleuren, vormen en maten staan van half april tot begin mei in volle bloei en sieren de polder een aantal weken per jaar. Tijdens deze bloeiperiode is er speciaal voor de bezoekers een prachtige rondrit uitgestippeld. Elk jaar wordt deze route zo gekozen dat u de meeste tulpenvelden te zien krijgt en dit ook nog eens lekker relaxed vanuit uw luxe touringcar! De ruim 80 kilometer lange route voert u langs de mooiste bollenvelden en kleine polderdorpjes in de Noordoostpolder. Dit unieke uitstapje mag u niet missen!

LET OP! Deze reis is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.

Foto's


Programma
Rond 09.00 uur halen we u in de door u gekozen opstapplaats op. Vervolgens rijden we naar de Noordoostpolder waar we bij aankomst eerst een kopje koffie met tulpengebak gaan gebruiken. We maken een prachtige rondrit met u door de mooiste en kleurrijkste bollenvelden van Nederland. Rond lunchtijd krijgt u een lunchpakketje dat u in de bus kunt nuttigen (indien er voldoende tijd is en het weer laat het toe, stopt de chauffeur ergens zodat u het lunchpakketje buiten kunt gebruiken). Na de lunch vervolgen we onze tocht door de bloemenpracht en rond 16.00 uur vertrekken we weer richting opstapplaats waar we rond 17.00 uur hopen te arriveren. Natuurlijk laten we u niet naar huis gaan zonder een bosje prachtige tulpen als aandenken aan deze leuke dag.
Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• kopje koffie of thee met tulpengebak
• busje tulpen
• lunchpakket
Exclusief
• persoonlijke uitgaven
• fooien
Meer informatie
Dagtocht mogelijk van 18 maart t/m 16 mei
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 20
Informatie
Bollenroute
Reiscode
GRP3256

Meer info
088 - 4055 300