Alpinecenter Bottrop

Alpinecenter Bottrop

In Alpincenter Bottrop kunt u 365 dagen per jaar skiën, snowboarden en een gezellige après-ski vieren! Met haar 640 meter is dit momenteel de langste indoor - skipiste ter wereld. U beleeft hier een fantastische skiervaring. In de "Hasenstall" (bar) en de "Tenne" heerst een gezellige sfeer met panoramisch uitzicht over de skipiste. Wij bieden u in deze entourage een sportief all-inclusive uitstapje, waarbij de accommodatie, entree, de huur van het skimateriaal, een uitgebreid buffet met voor-, hoofd- en nagerechten, alle dranken uit het aanbod en vervoer per luxe touringcar zijn inbegrepen.

Daarnaast kunt u in deze bijzondere omgeving sfeervolle feesten vieren met collega's of vrienden of klanten. Naast de "all inclusive" onderdelen kunt u uw programma verder zelf individueel vormgeven. Of het nu om skiles, ontvangst met champagne of een Olympiade op de piste gaat, bijna alles is mogelijk.

Vanaf februari 2009 is er de mogelijkheid om te rodelen. Dit kan ook worden opgenomen in het all-inclusive concept net als de Hochseilklimtuin. Deze klimtuin wordt één van de grootste ‘high rope courses’ van Europa met adembenemende klimmogelijkheden tot een hoogte van 15 meter hoogte op 47 stations. Via de buitengewone hangbrug kunt u vanuit de ‘Biergarten’ de klimtuin bereiken. Een pure uitdaging voor stalen zenuwen.

LET OP! Deze reis is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.

Foto's


Programma
Vertrek afhankelijk van de opstapplaats
Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• entree
• materiaalverhuur (ski's, stokken en schoenen of snowboard en schoenen)
• koud en warm buffet (onbeperkt gebruik) drankjes (onbeperkt koffie, thee, bier, wijn en frisdranken)
Exclusief
• persoonlijke uitgaven
• fooien
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 20
Informatie
Alpinecenter Bottrop
Locatie:
Alpinecenter Bottrop

Reiscode
ACT5544

Meer info
088 - 4055 300