Dagtocht Winterberg

Sauerland, met als juweeltje de plaats Winterberg, is in de winter een zeer geschikt gebied voor de enthousiaste wintersporter. De plaats ten oosten van het Ruhrgebied heeft een zeer breed scala aan mogelijkheden. Voor de waaghalzen is er een zwarte piste, maar ook voor wintersporters met minder ervaring zijn er mogelijkheden ten overvloede. Rondom Winterberg kan men mooie afdalingen maken vanaf de Bremberg – Poppenberg – Herloh (15 kilometer aan pistes) en de Kahler Asten (842 meter hoog). Zowel skiërs als snowboarders kunnen kiezen uit verschillende, prima geprepareerde hellingen. Ook voor langlaufers is er genoeg te beleven. Bij goede sneeuwomstandigheden heeft u de beschikking over 30 loipen en en 22 circuits met een lengte van 200 kilometer. In de avonduren kan men zelfs terecht op de verlichte loipe in het Kurpark. Naast plezier in de sneeuw beschikt Winterberg tevens over een groot recreatief aanbod: zwembaden, casino, tennis, squash, bob- en rodelbaan etc… Het is niet voor niets dat zoveel Nederlanders er ieder jaar weer naar toe trekken!

Omdat moeder Natuur geen garantie kan geven, doen wij dit wel. Ligt er onvoldoende sneeuw, dan gaat de reis niet door. In overleg prikken we een nieuwe datum. Het besluit tot wel of niet doorgaan wordt daags voor vertrek om 10 uur ’s morgens genomen. Bepalend daarbij zijn de langlaufmogelijkheden (tenzij de groep uitsluitend uit skiërs bestaat). Geen reis betekent voor u ook geen kosten.

LET OP! Deze reis is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.
Arrangementen
Informatie
Winterberg
Locatie:
Winterberg

Meer info
088 - 4055 300