Disneyland Parijs

Disneyland Resort Parijs

In een Magisch Koninkrijk niet zo ver hier vandaan komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang en gelukkig zal duren…. Bezoek dit Magische Koninkrijk, een plaats vol magie waar iedere dag iets nieuws te zien en te beleven valt; waar iedereen een wens mag doen en waar dromen werkelijkheid worden…

Geniet van de vele attracties en parades, maak persoonlijk kennis met Mickey, Minnie, Goofy, Pluto en alle andere wereldberoemde Disneyfiguren... Een bezoek aan Disney is op elk moment van het jaar een feest voor jong en oud.

LET OP! Deze reis is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.

Foto's


Programma
U vertrekt vroeg zodat u als het park haar poorten opent al aanwezig bent en kunt gaan genieten van de prachtige parades in Main Street USA, de spannende attracties in Adventureland en het sprookjesachtige Fantasyland. Misschien gaat u liever naar het Walt Disney Studios Park dat u meeneemt naar de glamourwereld van film & tv. Aan het einde van de dag gaan we weer richting Nederland en brengen u veilig naar uw opstapplaats terug.
Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• entreebewijs Disneyland Resort Parijs
Exclusief
• persoonlijke uitgaven
• fooien
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 20
Informatie
Disneyland Resort Parijs
Locatie:
Disneyland Parijs

Reiscode
GRP3320

Meer info
088 - 4055 300