Landgoed Schaluinen

Landgoed Schaluinen

UNIEK en alleen te boeken bij KRAS Touringcars!!

In samenwerking met het prachtige Landgoed Schaluinen heeft KRAS Touringcars een bijzondere en gezellige dagtocht voor u samengesteld. We weten zeker dat een ieder hierop zeer tevreden zal terugkijken.

LET OP! Deze reis is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bent u een individuele reiziger? Kijk dan onder de rubriek individuele dagtochten.

Foto's


Programma
U wordt verwelkomd op het prachtige Landgoed Schaluinen met een lekker kopje koffie en een stuk originele Kempenvlaai. Vervolgens maken we een interessante wandeling over het Landgoed o.l.v. onze jachtmeester. Hij zal u van alles vertellen van wat u allemaal gaat zien. Ook brengen we een bezoek aan het roedel edelherten van boswachterij 'Schaluinen'. Tijdens deze tocht er is gelegenheid voor het nuttigen van een drankje in de boshut (drankjes zijn voor eigen kosten)

U hebt vast honger gekregen na deze mooie wandeling in de frisse buitenlucht. Daarom staat er een zeer uitgebreid koffietafelbuffet (o.a. verschillende luxe broodsoorten, vleeswaren, scharreleitjes, koffiewafels, honing, salade, enz.) voor ons klaar waarvan u naar hartenlust kunt genieten.

Na deze overvloedige maaltijd stappen we in de bus en brengen we een bezoek aan de Veldbraakhoeve Hier krijgt u gedurende het eerste 3 kwartier een deskundige uitleg over de oude werktuigen van de boerderij in een speciaal ontworpen museum. Hierna hebt u de mogelijkheid een consumptie te gebruiken op het terras of in de verbouwde koeienstal (drankjes zijn voor eigen kosten). Vervolgens krijgt u 3 kwartier uitleg over de kruiden, onkruiden, gewassen, maar ook de vergeten groenten zoals pastinaak, kardoen en warmoes. Al deze gewassen zijn te zien, ruiken of eventueel te proeven. Weer lekker terug in de tijd! We stappen weer in de bus en gaan terug naar het landgoed waar we nog even de benen strekken op de leuke 18-holes midgetgolfbaan waarbij het de bedoeling is in zo min mogelijk slagen de bal te putten. Natuurlijk is het leuk om hieraan een wedstrijdelement te verbinden. Daarvoor liggen de benodigde scoreformulieren voor u klaar.

Na dit gezellige middagprogramma is er gelegenheid voor een apéritief (drankjes zijn voor eigen kosten). We sluiten deze dag af met een uitstekend 3-gangen diner.
Inclusief
• vervoer per luxe touringcar
• kopje koffie met Kempenvlaai
• boswandeling o.l.v. de boswachter
• vlaamse koffietafel
• bezoek aan Veldbraakhoeve
• midgetgolf
• 3-gangen diner
Exclusief
• persoonlijke uitgaven
• fooien
Groepsprijzen
  • Op aanvraag
    > 20
Informatie
Landgoed Schaluinen
Locatie:
Landgoed Schaluinen

Reiscode
GRP3283

Meer info
088 - 4055 300